Parmentier de boeuf - Proteïnedieet
Eiwitrijke runderparmentier: de perfecte balans tussen verwennerij en voeding!
Gastronomisch genot: een smakelijk gerecht met onze eiwitversie van de klassieke runderparmentier.
Rijk aan peiwitten: met meer dan 20% van de energie-inname geleverd door eiwitten, is het een goede maatstaf voor spierbehoud .
Soja in de spotlight: een veganistische sojabasis voor een gezond en voedingsrijk alternatief.
Rijk aan vezels: een hoog vezelgehalte (meer dan 6g/100g) voor een optimale spijsvertering en een verzadigingsgevoel.
Pr span>é in een oogwenk: een eenvoudige en snelle bereiding om te genieten van een stevige maaltijd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
voor wie?
/p>
Gezondheidsbewuste fijnproevers.
Degenen die willen genieten van een geruststellend gerecht zonder hun voedingsdoelen in gevaar te brengen.
Liefhebbers van eiwitrijke maaltijden die rijk zijn aan vezels.
>Parmentier de boeuf in een paar woorden
Parmentier de boeuf : Voedingswaarden
Gedroogde aardappelen (sulfieten) (38,4%); soja-eiwitten (soja, sulfieten) (35,9%); gedehydrateerde uien; zonnebloemolie; tarwe-eiwit (gluten); erwteneiwitconcentraat; gedehydrateerde wortels; zout; smaakstoffen; kleurstof: karamel (sulfieten); verdikkingsmiddel: guargom; gedehydrateerde peterselie; knoflook poeder; specerijen (selderij).
Allergenen:
Soja, gluten, selderij en sulfieten. Gemaakt op apparatuur die ook mosterd, melk en ei gebruikt.
1 -Giet de inhoud van een zakje in een kom
2 -Voeg al roerend 170 ml kokend water toe.
3 -Verwarm gedurende 5 tot 10 minuten en meng van tijd tot tijd op tijd.
4 -Haal van het vuur (of haal uit de magnetron) en laat 2 tot 3 minuten staan ??voordat je het consumeert.
5 -Consumeer binnen 10 minuten
>