Entremets caramel - Proteïnedieet
Entremet met karamelsmaak: bezwijk voor de verleiding zonder je schuldig te voelen!
Gastronomisch plezier zonder spijt: Trakteer uzelf op een moment van verrukking met ons dessert met karamelsmaak, zonder uw gezonde voeding in gevaar te brengen.
p>
Rijk aan eiwitten: Behoud je spiermassa terwijl je van elke hap geniet. Ons dessert biedt royale hoeveelheden eiwitten voor een uitgebalanceerd dieet.
Laag vetgehalte: Onze De formule vermindert het vet met 97% en biedt een lichte optie voor uw zoete lekkernij.
Laag suikergehalte:Verminder uw suikerconsumptie zonder concessies te doen aan de smaak. Ons dessert vermindert de suikers met 91%, ideaal voor mensen die hun suikerinname willen controleren.
Verlaagd in koolhydraten : Kies voor een koolhydraatarm alternatief, met een reductie van 89% in vergelijking met producten op de markt. Een gezonde optie voor uw dieet.
Verlaagde energiewaarde: verwen uzelf zonder schuldgevoel met een 61% verlaging van de energiewaarde. Minder vet en koolhydraten voor een evenwichtige smaakervaring.
Voor wie? Voor liefhebbers van zoete smaken die op zoek zijn naar een gezonde en heerlijke optie.
Voor mensen die hun inname van suiker, vet en koolhydraten willen verminderen.
Voor degenen die hun inname op peil willen houden of ontwikkel spiermassa terwijl je plezier hebt.
Entremets caramel in een paar woorden
Entremets caramel : Voedingswaarden
Melkeiwitten (emulgator: lecithinen), magere melk poeder, gemodificeerd zetmeel, kleurstoffen: gewone karamel en bèta-caroteen, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom, zout, aroma's (bevat: lactose), vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), maltodextrine, antiklontermiddel: magnesiumcarbonaat, zoetstoffen: aspartaam ??en acesulfaamkalium en sucralose
Allergenen:
Melk en afgeleide producten (inclusief lactose):Melk eiwitten, magere melk, smaakstoffen (zie vetgedrukt).
Bevat een bron van fenylalanine.
Voeg 25 g poeder toe aan 150 ml water en meng met een garde tot het romig is, en laat het een paar minuten afkoelen.
Consumeren binnen een uur na bereiding.