Oxyform Draineur - Voedingssupplementen

4.5/5
(17 Beoordelingen van klanten)
Assortiment :
Detox Afslankend
Verpakking :
Fles van 300 ml
Dit product is ontwikkeld met professionals uit de gezondheidszorg

Oxyform DRAINEUR: Dit concentraat van actieve ingrediënten met erkende deugden wordt geleverd in een heerlijke smaak van perzik, munt en limoen, waardoor bij elke slok een moment van revitaliserende frisheid ontstaat.


Toxineverwijdering: Bevrijd uw lichaam van onzuiverheden met een deskundige formule die helpt gifstoffen te elimineren, waardoor uw lichaam om het natuurlijke evenwicht te herwinnen.


Optimale drainage: Oxyform DRAINEUR ondersteunt de eliminatiefuncties van het lichaam en bevordert een effectieve drainage voor een gevoel van lichtheid en welzijn.


Frisse smaak van perzik, munt en limoen: Het plezier van voor jezelf zorgen krijgt een nieuwe dimensie met de verfrissende smaak van perzik, munt en limoen, waardoor elk moment verandert in een heerlijk verkwikkende ervaring.


Voor wie?Oxyform DRAINEUR is Ideaal voor iedereen die zijn figuur wil laten leeglopen en tegelijkertijd zijn lichaam interne revitalisatie wil bieden. Een heerlijke oplossing voor wie wellness in zijn dagelijkse routine wil integreren.


Beoordelingen van klanten
Gemiddelde waardering
4.5 /5
17
Beoordelingen van klanten
Filter beoordelingen
Selecteer een regel hieronder om beoordelingen te filteren
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Charlotte C.
op 30-12-2023
4
Goed product. Je moet veel plassen en veel drinken
Thibaut T.
op 07-05-2023
5
Het is een drainerend product dat ik best goed heb gevonden, ik verdun het in minimaal een liter water en neem het de hele dag door, als het product de volgende dag overblijft, moet je het natuurlijk weggooien en opnieuw doen het uitlekmengsel. Ik voel me vrij licht sinds ik het gebruik, ik verteer beter en het helpt zeker de diurese door gifstoffen te elimineren, en een ander ding dat ik op prijs stelde aan dit afvoerende product is dat het, vergeleken met vele anderen, geen groene thee bevat, wat helaas mijn lichaam kan het niet verdragen en het veroorzaakt vervelende trillingen. Ik sluit af met te zeggen dat ik zeer tevreden ben over het product en dat ik de prijs redelijk redelijk vind, 5 sterren verdiend
Mustapha M.
op 21-04-2023
5
GOED
Louis L.
op 06-04-2023
5
Heel goed, ik raad het aan!
Valentin V.
op 05-03-2023
5
Gemakkelijk te drinken. De smaak is aangenaam. De geur is niet storend. Ik hou van het effect dat het op mijn lichaam heeft. Ik ben tevreden met dit product. Waar voor je geld.
Alexandre A.
op 21-02-2023
5
Het is een mengsel van verschillende planten die de functie hebben om het lichaam te reinigen. Sommige zijn diuretisch, andere demineraliserend. Meng gewoon een dosis product met 1 liter of 1,5 liter water en drink het gedurende de dag niet te veel de smaak is aangenaam Eerst ruik ik de perzik en daarna de munt Bevat geen echte suiker Het afdruiprek laat je niet elke 5 minuten naar het toilet rennen zoals anderen Maar ik merkte dat mijn urine veel donkerder was dan normaal Na 20 dagen van de behandeling Ik voel me lichter, vooral na de eindejaarsvakantie, wanneer mijn dieet veel rijker is dan de rest van de tijd Aangenaam en effectief product
Lucie L.
op 20-01-2023
4
Een voedingssupplement samengesteld uit 7 planten met een drainerende werking. Ik ben net klaar met mijn behandeling, iets minder dan een maand, dankzij een maatdop voor 1,5 liter water per dag. Verdund in deze grote fles water heb ik slechts een kleine nasmaak van munt, meer niet. Helemaal niet onaangenaam om te consumeren dus. In termen van resultaten is er niets echt voor de hand liggend, maar wat belangrijk is, is niet noodzakelijkerwijs wat we zien. Interne reiniging voelt altijd goed! En het grote voordeel van dit afdruiprek is dat ik er niet de hele dag door moet plassen zoals bepaalde diuretica die je alleen kunt gebruiken als je in de buurt van toiletten blijft. Ik vind het product ook een beetje duur, maar goed, de samenstelling is natuurlijk, dus dat is zo een prijs.
Maxime M.
op 17-01-2023
3
Deze Oxyform drainer elimineert gifstoffen, verfijnt en draineert tegelijkertijd. Het figuur wordt dus afgeslankt, het is een echt detoxsupplement om de spijsvertering te bevorderen en tegelijkertijd de darmtransit te reinigen en te verbeteren, en als gevolg daarvan kan het alle gifstoffen verwijderen die zich in het lichaam verbergen. Ik doe een dop in mijn waterfles om de hele dag door te drinken, de smaak is best bijzonder, maar je went er gaandeweg aan.
Margot M.
op 15-01-2023
5
Dit detox-afdruiprek is eenvoudig en prettig om te maken, meng gewoon de aangegeven dosis, d.w.z. 15 ml voor een fles van 500 ml tot 1,5 liter, afhankelijk van uw gemak, voor mij zit het in een fles van 1 liter. Qua smaak is hij heel aangenaam en fris, wat mij betreft zijn het de limoen- en muntsmaken die het meest opvallen. Deze behandeling is niet beperkend, ik heb een fles van 1 liter voor mijn minimale dagelijkse consumptie, dus ik voeg er eenvoudig 15 ml afdruiprek aan toe. Wat betreft de effecten op mij, wetende dat iedereen anders reageert op dit soort behandeling. De effecten zijn vanaf de eerste dag voelbaar. U kunt er zeker van zijn dat u niet incontinent wordt, wat vaker gaat plassen en iets meer stoelgang heeft dan normaal. Dit is volkomen normaal omdat uw lichaam veel sneller zal verteren door de goede voedingsstoffen vast te houden en al het andere af te wijzen, vandaar de vermindering van het vasthouden van water en het gewichtsverlies. In ieder geval is dit kleine middeltje voor mij heel fijn omdat het bij mij meestal niet werkt. Oxyform biedt altijd een assortiment producten van zeer goede kwaliteit. Ik raad het aan om je lichaam voor te bereiden als je goede maaltijden nuttigt met familie of vrienden, het zal je helpen gemakkelijker te elimineren en de schade te beperken.
Jade J.
op 08-01-2023
3
Ik volg deze behandeling nu bijna een week en ik heb niet het gevoel dat het voor mij werkt. En bovendien...het smaakt niet lekker.
Antoine A.
op 04-01-2023
3
Je zult het over een langere periode moeten proberen om de effecten ervan te zien, maar tijdens de twee korte testweken heb ik niet veel gezien. De smaak is niet geweldig, ik vond het helemaal niet lekker. Het zal waarschijnlijk beter bij andere mensen passen.
Joe S.
op 31-12-2022
4
Niet slecht!
Eliott E.
op 29-12-2022
5
Effectief product en zichtbare resultaten, zeer snel...
Camille C.
op 29-12-2022
5
Dit afdruiprek is erg praktisch voor mijn sportsessie, het zorgt ervoor dat ik in goede conditie blijf en waardoor ik mijn vet kan verwijderen. Blij met dit afdruiprek dat echt heel effectief is..
Bastien B.
op 28-12-2022
5
Het wordt verdund in water en de smaak is niet onaangenaam, licht zoet. De spijsvertering wordt gemakkelijker gemaakt en ik vind het daarom effectief omdat ik minder zwaar gevoel in de maag heb (vooral tijdens deze eindejaarsvakantieperiodes). Dus hier is een goed product dat ik zonder aarzeling aanbeveel om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.
Hugo H.
op 23-12-2022
5
15 ml te verdunnen in een fles water van 500 ml of 1 liter, aangename smaak, gemakkelijk te drinken, ideaal als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet, helpt bij het afvoeren van waterretentie, goede samenstelling raad ik aan
Mathieu M.
op 22-12-2022
5
Afdruiprek te verdunnen in water. De smaak is vrij neutraal, een beetje muntachtig, kan gedronken worden
page 1/1

Oxyform Draineur in een paar woorden


Oxyform Draineur : Voedingswaarden

Samenstelling

Water, Verzuring: citroenzuur, Paardebloem (Taraxacum officinale (L.)), Citroensmaak, Perziksmaak, Kersenstengel (Prunus cerasus), Vlierbes (Sambucus nigra), Guldenroede (Solidago virga-aurea L .), Linde spinthout (Tilia cordata Mill), heermoes (Equisetum arvense L.), Orthosiphon (Orthosiphon aristatus (Blume) Miq.), Conserveermiddel: natriumbenzoaat en kaliumsorbaat, natuurlijke muntsmaak, Zoetstoffen: sucralose.

Gebruiksaanwijzingen

Dosering: Neem 15 ml per dag, verdund in 500 ml tot 1,5 L water

Zonder conserveermiddelen
Glutenvrij
Zonder titaandioxide
Zonder ggo’s
Plantaardige capsule
Vegan
Gemaakt in Europa
Zonder nanodeeltjes
De producten van het assortiment : Detox Afslankend
De producten van de categorie: Bloedsomloop, Afslanken