ADIPO - Voedingssupplementen

Assortiment :
Detox Afslankend
Verpakking :
30 capsules
Dit product is ontwikkeld met professionals uit de gezondheidszorg

Visolie is rijk aan omega 3-vetzuren EPA en DHA, essentieel voor het goed functioneren van de stofwisseling. Onze visolie heeft het voordeel dat deze twee essentiële vetzuren in evenwichtige hoeveelheden worden geleverd.

Inderdaad, om optimaal gebruik te maken van voordelen van omega 3, het menselijk lichaam heeft een optimale balans nodig van omega 3 EPA en DHA. We hebben visolie van superieure kwaliteit (ansjovis, haring, sardines en makreel) geselecteerd, vrij van zware metalen en met een hoog en uitgebalanceerd gehalte aan vetzuren.


ADIPO in een paar woorden

  • Afname van het vetmetabolisme van de adipocyten (buikvetmassa).

ADIPO : Voedingswaarden

Samenstelling

Coating: rundergelatine, glycerol en water, visolie (o.a. EPA & DHA) [vis], Knoflookbolmaceraat (Allium sativum L.) (vulstof: olijfolie, knoflook), Antioxidant: alfa-tocoferol.

Gebruiksaanwijzingen

Dosering:

2 capsules per dag met een groot glas water


Aanbevelingen :

voedingssupplement, vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet aanbevolen voor kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Vraag advies aan uw arts of apotheker. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden

Zonder conserveermiddelen
Glutenvrij
Zonder titaandioxide
Zonder ggo’s
Plantaardige capsule
Vegan
Zonder nanodeeltjes
Gemaakt in Frankrijk
De producten van het assortiment : Detox Afslankend
De producten van de categorie: Afslanken